Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2014 03:37 - Филмите днес за вас
Автор: donnza Категория: Забавление   
Прочетен: 477 Коментари: 0 Гласове:
0



 Определено и ние ще искаме да гледаме повече филми и те са доста добри за нас. Марк Ливайн, градски съветник, който представлява лекаря Манхатън квартал, заяви в четвъртък, преди новината на положителен тест на доктора, че град здравна служба работници бяха агитация района, разпространение на информация за заболяването, от врата до врата, според CNN филиал WABC-TV.  "Целта сега е да се уверете, че хората не се паникьосвайте," каза той.  Ставай да се ускори  Здравното министерство заяви специална линейка единица транспортира пациент, страдащ от треска и стомашно-чревни симптоми.  Bellevue е определен за "изолиране, идентифициране и лечение на потенциални пациенти Ебола" в града, се казва в изявлението. 
Ще видим дали през октомври ще стане ясно голямата задна дата за всеки един от нас. "Като допълнителна предпазна мярка, като се започне днес (четвъртък), екип от болестта детективи Министерството на здравеопазването веднага започна активно да се проследят всички контакти на пациента, за да се идентифицира всеки, който може да бъде най-потенциален риск", каза изявление на здравния отдел.  "Шансовете на средната New Yorker договаряща Ебола са изключително тънки," се казва в изявлението, добавяйки, че болестта се разпространява чрез директен контакт с телесни течности на заразен човек. 
Определено и ние ще гледаме да видим всички публикации за ново начало за вас. САЩ счита Ебола карантина  САЩ обмисля задължителна карантина за връщане на здравните работници от Западна Африка, заяви официален администрация на Обама в петък.  Този ход е опит да се даде яснота по отношение на заинтересованата общественост за туристи, завръщащи се от региона и да не е така, защото служители се опасяват, съществува риск от предаване от хора, които не се проявяват Ебола-подобни симптоми, каза служителят.  Ебола е убил близо 5000 души, предимно в Либерия, Сиера Леоне и Гвинея. Но страховете за разпространението му е монтиран, тъй като първият човек, диагностицирани с болестта в САЩ бе приет в болница в Тексас миналия месец.  Thomas Eric Дънкан, който е летял от Либерия до Далас, почина на 8 октомври Две медицински сестри, които го лекували са се заразили с вируса и са били подложени на лечение, с делата, което повдига въпроси за способността на местните и федералните власти да се справят с огнище в Съединените щати.......



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: donnza
Категория: Забавление
Прочетен: 1734
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Блогрол